Лідер фракції Партії регіонів Олександр ЄФРЕМОВ вважає, що перший віце-прем`єр-міністр уряду АРК Павло БУРЛАКОВ «за інерцією зайшов до залу» Верховної Ради України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ЄФРЕМОВ сказав, відповідаючи на питання журналістів, що П.БУРЛАКОВ робив у сесійній залі.

О.ЄФРЕМОВ сказав: «я думаю, що у нас всіх, зокрема й тут присутніх, є така динамічна складова. Та особа, про яку ви говорите, недавно була народним депутатом, він сьогодні приїхав на комісію, яка працює по Криму, і бере участь у роботі цієї комісії, і, видно, просто за інерцією зайшов до залу».

Відео дня

При цьому О.ЄФРЕМОВ сказав, що «людина зайшла до залу, а, враховуючи те, що ті люди, які забезпечують охорону (УНІАН: йдеться про охорону сесійного залу - біля дверей до сесійної зали стоїть по охоронцю), вони просто в обличчя знають всіх, хто працював раніше, а він декілька років був народним депутатом». «Очевидно, спрацювала інерційна складова», - додав О.ЄФРЕМОВ. Він вважає, що «тут особливих проблем немає». «Щойно йому (П.БУРЛАКОВУ – УНІАН) зробили зауваження, він як коректна людина вибачився і вийшла із залу», - додав О.ЄФРЕМОВ.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 15 червня, під час засідання парламенту народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Остап СЕМЕРАК запитав Голову Верховної Ради Володимира ЛИТВИНА що робить у секторі фракції Партії регіонів сесійного залу П.БУРЛАКОВ.

Після чого В.ЛИТВИН звернувся до Державної служби охорони з проханням забезпечити в сесійному залі присутність лише народних депутатів. Голова ВР, звертаючись до служби Державної охорони і Апарату ВР з обуренням запитав: «Що це таке?».

При цьому П.БУРЛАКОВ відмовився відповідати на запитання журналістів, які цікавилися тим, що він робив у сесійному залі, і попрямував швидким кроком до виходу з приміщення ВР.