Іван Дорн / фото УНІАН

Український музикант Іван Дорн, якого прозвали "голубом миру" через неоднозначну позицію щодо війни, висловився щодо того, де його застало повномасштабне вторгнення і як воно змінило людей.

В інтерв'ю YouTube-каналу Esquire Kazakhstan він сказав, що на початку великої війни перебував за кордоном, тому йому не довелося пережити той жах, який переживали інші українці. 

Він уточнив, що завдяки цьому він залишився менш радикальним і може бачити "хороших росіян".

"У більшості моїх співгромадян цей страх і всі ці емоції спричинили за собою дуже серйозні наслідки. Вони не можуть судити з точки зору розуміння і, можливо, бачити більш і менш хороших людей. Вони не можуть собі це дозволити, у них радикальна позиція, і я їх розумію чудово. Але при цьому мені дуже пощастило, що я не застав це все", – видав Дорн.

Він додав, що у 2022 році погодився взяти участь в аполітичному фестивалі. За його словами, організатори відразу попросили його не говорити про війну в Україні. 

"Всі знають, хто я, що я, і після 24 лютого ми ще раз розставили крапки над "i". Я дуже щасливий, що мені пощастило не застати той жах особисто, тому що хр*н знає, як би я зараз поводився, як би міркував і що б в мені змінилося", – зазначив Дорн.

Нагадаємо, раніше Іван Дорн заявив про готовність повернутися до Москви і назвав головну умову.

Вас також можуть зацікавити новини: